Alla mina 30 barn – en familjehemspappas dagbok

Thomas har varit jour- och familjehem i drygt 27 år. Över 30 barn har passerat över tröskeln till hans hem i Sollentuna, där han tillsammans med hela sin familj fått hjälpa många utsatta barn genom åren.

Under fler år har han också varit en flitigt anlitat föredragshållare och besöker kommuner över hela Sverige för att uppmuntra befintliga jour- och familjehem men också för att hjälpa till med rekryteringen av nya.
2015 gav Libris förlag ut hans första bok, ”En extra plast i hjärtat”, och för några veckor sedan kom uppföljaren, ”Alla mina 30 barn – en familjehemspappas dagbok”.

Thomas är politiker, författare och föreläsare – men först och främst är han familjehemspappa.

Thomas kommer att belysa mängder av utmaningar och glädjeämnen i vardagen som jour- och familjehem. Och dessutom peka på en rad olika åtgärder som han menar behövs, för att vi som tar emot dessa utsatta barn, ska få ännu bättre förutsättningar att kunna utföra vårt uppdrag. Men mest av allt säger han att  ”jag framemot att möta dig som tittar, om än digitalt och hoppas vi i slutet av seminariet kan få igång ett spännande samtal om vårt gemensamma uppdrag.”

När: Onsdagen den 6 oktober kl. 10 – 12 via Teams

Föreläsningen är öppen för alla och du gör din anmälan direkt till din konsulent eller till familjehem@suddamincare.se

Gör din anmälan senast den 4 oktober för att du ska få din länk till föreläsningen